Как да нося рокля лято: Съвети стилисти

Първо се оценява напълно лятна рокля за красота гардероб тема руски дами през 14 век. Няколко века лятна рокля е на базата на жените облекло заемат различни позиции в обществото: комбинацията от красота и удобство на своите възлюбени буржоазната търговски и малки и селянин. Времето минаваше, и загуби невинността руски родния рокля, става все по-отворени и по-малко. Но днес, рокля етаж триумфално се завърна на подиума и се удари модата разнообразие от модели. Направете правилния избор ще ви помогне нашите съвети.

Съвет №1. Изберете стил в зависимост от вида на фигура
Лятна рокля етаж, подходящ за жени на всякаква възраст. Основното нещо, за да избера най-подходящия стил. Модели с висока талия акценти красив и съвършен разцепване крият широки бедра и долната част на корема. Обличане с много стегнато визуално увеличаване на гърдите. Въпреки това, жените трябва да попълнят, за да се даде, и торбести модели, които ще се чувстват неудобно.

Изберете стил в зависимост от вида на фигура

Между другото се обърне внимание на разходите и рокля за жените в една интересна позиция. Модели, изработени от естествени материи с висока талия и широк пола – перфектни дрехи за бременни жени.

№2 на Съвета. Не се страхувайте от ярки цветове
Съветваме Ви да не се поддават бяла рокля на пода. Много дизайнери по модните подиуми за пролет-лято 2013, представени модел, който ще изглежда особено добре загоряло тяло.
Но през този сезон е доминиран от ярки цветове: светло синьо и лилаво, магента, жълто зелен смарагд. Специални отличия колоритен флорални и етнически щампи.

№3 на Съвета. Рокля + аксесоари = елегантна вечерна рокля
Лятна рокля на пода трябва да е в един куфар, ви отведе на почивка. През деня той е идеален за разходки по брега или в парка, а вечерта в нова игра, ако добавите няколко големи аксесоари. Висока ли е, че не се губи на фона на големи петна, което е лятна рокля.

№4 на Съвета. Изберете правилните обувки
Перфектно допълнение към летния лятна рокля на пода ще бъдат отворени обувки. Сандали, джапанки, сандали може лесно да си позволят да високи жени, но дами нисък ръст трябва да изглежда по обувките на платформа.

№5 на Съвета. За да бъде в състояние да представи
Този съвет е най-важно, защото тайната изображението не е в лятна рокля, както и способността да се търси ефективно в него. Една красива жена, която знае как да се умело се скрие недостатъците и да се подчертае достойнството на живот.