Дамски Костюми дамски панталон

Чанти
При избора на чанта е старт от собствения си гардероб. Въпреки, че ние вече не вземете аксесоари, които да съответстват на обувките и колана, но определят най-малко със стила и размера на това има смисъл. Запознайте се отблизо в триизмерен модел на метални цветове, както и геометрична setchely през рамо.

обувки
Съдебни обувки не губят своята актуалност и vryatdli губят: класическите модели в предстоящия сезон, дизайнерите са решили да разнообразят ярки щампи и декор. Kitten токчета все още са в тенденция, която няма как да не се радвам. Любител на обувки на равна разбира като поглед стилизирани brogues и Oxfords и Laufer върху платформата и, разбира се, черни обувки с връзки.

Костюм от две части
Всички контета, които следят отблизо колекциите и показва, това е нашият избор не прави чудо. На фона на страст минимализъм, модни естетиката на 90-те години и тенденцията за мъжки неща в женския гардероб, подхожда обещава да бъде задължителна hevom през идния сезон. В допълнение към универсалната тъмен цвят, потърсете ярки и сочни. Също така, не забравяйте да се експериментира със стила: обувки и маратонки все още на върха на популярността.