Маслен панел Достъпно високо качество

Масленият панел не се вижда, когато капакът на двигателното отделение е повдигнат, тъй като той е разположен в долната част на веригата на двигателното масло. Това е резервен резервоар, в който маслото се охлажда, нивото му може да бъде измерено и чрез което старото масло може да бъде отстранено. Всеки път, когато се опитвате да проверите количеството и цвета на масления двигател за проверка, съответната пръчка за измерване се поставя в масления съд. В горната част на двигателния блок има въртящо се копче, което може да запълни масления съд.

Количеството масло се намалява автоматично по време на пътуването. Ако загубите са прекалено високи и налице са локви за масло под паркираното превозно средство, проверете състоянието на маслото. Ако маркучите и уплътненията са в ред и няма течове от блока на двигателя, сменете маслото. За да стигнете до него, трябва да вдигнете колата на специалната рампа. Но преди да направите това, трябва да отвиете изпускателната щепсела, която ще ви позволи да махнете маслото. Макар че не е перфектен, тъй като рискът е в контакт с камъните, позицията на чашата позволява на маслото да се охлажда от вятъра.

Здравината и нечувствителността на неръждаемата стомана е отличен материал за нейното производство. Не забравяйте, че преди да започнете поддръжка, маслото трябва да бъде извадено. Само след като винтовете лесно се разхлабят, ако търсите качества на резервни части на разумна цена, моля, посетете нашия онлайн магазин. Тук ще намерите всичко, от което се нуждаете: ралино, капак на клапана, радиатор и т.н.