Критерии за избор на обувки

Когато търсите красиви обувки, това не означава, че ще се чувствате комфортно в него. Почти всеки знае това. Но само мнозина имат недостатъци за модните тенденции. Всички тези настройки „от жалки“ като хубава разходка само в жената, която носи високи токчета – насилници. Между другото, „проповедник“ bitchiness под прикритието на себе си, няма да плащат своите спортисти лечение на нарушения на кръвообращението, извивката на пръстите на ръцете, врастнали нокти, мазоли и други неприятни последици от носенето на тесни обувки и високи токчета.

Нарисувайте обувките си и мъжете. Пренебрегването на здравето, дори и в малки неща, е изпълнено с големи проблеми, които могат да бъдат избегнати предварително. Така че, правилните и основните критерии за избор на обувки:

Не е претъпкан, но не твърде свободен.
Това е ясно: никой не е „висящ“, никой от тях не изисква никакви шейкове. Изборът на обувки е най-успешен – сутрин и пладне. Ако обувките по това време на деня обикновено обгръщат крака, то си струва да го вземете. Разчитайте на факта, че много здрави обувки се носят, не си струва. Първо, не факт, и второ, дори и малко време не е необходимо да се мъчиш. За самостоятелни обувки може да предизвика и дискомфорт. Особено добро се разбира от онези, които имат „щастие“ да карат в ботушите на няколко километра в армията.