Пола от кожа 2017

Mini този сезон изчезва във фонов режим. Да носите такава пола следвате с тесен фланел или с класическа риза. За една бизнес дама блуза и плътно прилягащо сако са перфектни. Обувките трябва да са с висок ток с кожено отпечатване. Добре комбинирани с тази част от тоалетните масивни метални обеци и гривни.

Момичетата с нисък ръст през 2017 г. ще бъдат украсени с ярка плитка пола. Този стил визуално удължава силуета. Това не пречи на движенията, е лесно и удобно във всяка ситуация. Най-големият плюс на нагънатата пола е възможността за безкрайна комбинация с всякакви дрехи и стилове. Изглежда добре с обувки с плоска подметка, по-специално със сандали и обувки на петата.

Плисирана пола 2017

Жените с буйни форми обаче трябва да внимават при избора на такова нещо. Много бръчки могат визуално да увеличат обема. Но ако комбинирате дълга пола с жилетка и я закачете наоколо, тогава можете приятно да изненадате другите с тънката си фигура. Плисираната пола ще създаде вълнуващ романтичен образ и ще подчертае красотата на краката ви.